– Om oss –

The Spisa Story

Pizza är en klassisk favorit som få av oss kan tänka sig att leva utan och ett givet inslag i den svenska matkulturen. Men pizzavärlden har alltid sett ganska likadan ut. Tills nu.

There’s a new kid in pizza town: Spisa. Vi har tagit en av världens äldsta maträtter och klätt den i en ny kostym. Vårt koncept är något helt nytt i Sverige. Hos oss blir du pizzakreatören som bestämmer smakerna och bygger din egen unika pizza precis som du vill ha den. Resultatet? Fräsch, exklusiv och supergod fast food som är 100% du. Och vem har sagt att en pizza behöver vara rund? Våra är istället rektangulära – smart på många vis.

Bygg din egen drömpizza

Du väljer sås, ost, grönsaker och proteiner precis som du vill – bland våra 40 ingredienser finns många av dina favorittoppings. Med andra ord har du full frihet oavsett om du är vegetarian, vegan, fiskätare eller gillar kött. Den krispiga degen är av högsta kvalitet, helt utan olja och gjord på extra fint mjöl. Dessutom jäser degen hela 48 timmar innan den tillagas.

När du valt vad du vill ha förbereder personalen din pizza vid vår glasdisk – restaurangens hjärta. Den gräddas sedan i ett par minuter i den supersnabba och toppmoderna ugnen innan den rykande het serveras färdigskuren i bitar på träbricka. Tiden från beställning till färdig pizza? Oslagbara 3 minuter! Mer snabbmat än så kan det knappast bli.

The Spisa story

Modernt och hemtrevligt där alla är välkomna

Hos oss på Spisa Pizza är alla välkomna – barnfamiljer som fredagsmyser, lunchande kollegor, hungriga kompisgäng, par på dejt och alla andra som är sugna på grymt god pizza och härlig stämning. Släpp loss kreativiteten – vi ser fram emot att se vem som är gängets bästa pizzakreatör och som sedan stolt kan bjuda sitt sällskap på sin innovativa skapelse. För pizza är ju till för att delas!

Givetvis kan du också ta med din pizza som take away. Perfekt som lunch på jobbet, kvällsmat hemma eller för en picknick i parken.

The Spisa story

Fokus på hållbarhet och 0% plast

Miljöfrågor och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. Vi använder ekologiska kvalitetsråvaror så långt det är möjligt. Plast undviker vi helt och eftersom pizzan serveras direkt på träbrickor behövs varken tallrikar eller bestick. Skulle du ändå vilja använda detta så är allt gjort i papp.

Och tack vare att pizzorna är rektangulära krävs betydligt mindre material till take away-kartongerna – en lika viktig ingrediens som tomatsås och ost i receptet på framtidens pizza. Dessutom är de avlånga lådorna både smidigare att ta med sig, äta ur och slänga jämfört med klassiska pizzakartonger.

En pizzaupplevelse du inte glömmer

Varmt välkommen till oss på Spisa Pizza! Här får du inte bara en fantastiskt god personlig pizza utan en hel upplevelse. Mat och miljö skapar tillsammans det vi tycker ger guldkant på tillvaron – att spisa.

PS. Om fantasin tryter har vi självklart även färdiga kombinationer på menyn. Och sallad bowls.

Öppettider

Måndag – torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 20.00

Följ oss

FacebookInstagramSpotifyView Stockholm